sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

15. Kisakauden avaus

Moikka!

Täällä on ollut nyt tosi hiljaista ja postaus rytmi tuskin koskaan tulee olemaan kovin tiheä. Varuste postaus on työn alla ja meillä on nyt enemmän ja vähemmän varustemuutoksia meneillään että en vielä viitsi sitä tehdä/ julkaista. Meille kuuluu muuten ihan hyvää ja reenit on onnistunu ihan hyvin.

Me käytiin tosiaan avaamassa kisakausi kuvansissa ja hypättiin tälläkertaa vaan 90cm. Kisapäivä oli suoraan sanottuna ihan kamala itse rataa lukuunottamatta. S oli jotenkin tosi herkillä ja ei oikein malttanu rauhottua missään vaiheessa... Mietin jo että mitäköhän radasta tulee mutta se meni sitten itseasiassa ihan hyvn. Verkassa hepassa oli virtaa mutta teki silti ihan hyviä hyppyjä.

Radassa oli yksi vähän haastavampi kohta joka vähän jännitti mutta muuten lähdin ihan hyvillä fiiliksillä radalle. Stanley ei ikinä varmaan ole ollut niin hyvin "mukana" mitä se oli nytten. Alkuradan se kuunteli tosi kivasti ja saatiin se haastava kakkos kolmos linja suoritettua täysin ongelmitta, ja siihen linjaan olen itseasiassa tyytyväisin koko radassa. vitos kutos ja seiska kasi kaarevat linjat ei menny ihan suunnitellusti omien mokien takia. molmpiin olisi pitänyt tulla 5 laukkaa mutta tulimme ne tyylikkäästi 4 askeleella :D Molemmissa itse yksinkertaisesti luovutin ja pyysin hyppäämään kaukaa jostain ihmeen mielijohteesta. Toisessa vaiheessa tulin sitten toisen näistä kyseisistä 5 askeleen linjoista 5 askeleella vaikka olisi voinut mennä sen neljällä aikaa katsoen. Toisessa vaiheessa yritin päästä kääntämään parista kohdasta mutta vauhdin kasvaessa ei se oikein onnistunut. Viimenen este oli sarja ja tottakai, vajaa kun olen, niin piti saada näpeltää hevonen niin lähelle ja laukka niin ponnettomaks kuin mahdollista ja seurauksena siitä A-osa alas. Noh ei voi mitään jos sitä ens kerralla osais ratsastaa :D Muuten oon sika tyytyväinen ja tästä on hyvä jatkaa.Tällä kertaa mulla ei ollu muuta. Ensi kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti