sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

3. Kuulumisia

Moikka!

Nyt ei oo mitään kummempaa ollu ni on postailu taas jääny... Oli meillä Karimin kouluvalmennus keskiviikona mutta siitä ei valitettavasti ole kuvia. Valmennus kuitenkin meni ihan hyvin ja Stanley oli seuraavana päivänä mukavan rento ja vetreä. Itse valmennuksessakin Stanley oli hyvin kuulolla ja puomi hommat onnistu paremmin kun yleensä.

Torstaina liikuttelin heppasen suhteellisen kevyesti kun oli liikkunu jo monta päivää putkeen aika raskaasti ja perjantaina olikin sitten ihan vapaa. Eilen mulle tuli pari kaveria käymään niin pääsin vähän hyppäämään.

Alkuun toinen mun kavereista verkkas Stanleyn mulle ja se meni sil tosi hyvin. Sitten kun mä hyppäsn selkään ni laitettiin pari estettä ja sinne alle  muutama vähän erikoisempi laatikko ja toiseen esteeseen tynnyrit tolpiks. Nää jututhan oli sitten aivan järkyttäviä :D Alkuun tuli sellasia loikkia että ei ollu kaukana ettei ois kohta kentän pohjaa tarkasteltu... mutta noh selässä pysyttiin ja loppuun hypättiin vielä 80-90cm pysty ja sitten heppa maltto vihdoin jopa kesittyä. Tällä kertaa ei menty sentään niin kovaa kun viimeks :D

Nää olikin sitten vikat hypyt ennen ens viikon leiriä Haukirannassa. Vähän jänskättää et miten siellä menee mutta toivotaan parasta... Onneks päästään hyvään opetukseen reenaamaan! Sieltä tulee sitten ehkä jtn vähän erilaista postausta jos jaksan väsätä...  ;)

Tänään sitten Eva piti viimeistely koulutreenin ennen huomenna alkavaa leiriä ja huhuh ku ei sitä oo ite osannu ratsastaa vaikka kovasti oonki luullu et jes nyt onnistuu niin ei... :D Tunti meni ihan jees ja opin taas TOIVOTTAVASTI ratsastamaan vähä paremmin. Heppa oli alkuun tosi jähmee mutta verty onneks kivasti loppua kohti.

Kuvia ei oo mistään tunnista ku ei oo ollu kuvaajaa mutta tää oli tällänen teksti painotteinen postaus... koittakaa kestää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti