torstai 23. kesäkuuta 2016

5. Keskimäellä

Taukoa on kertynyt nyt noin viikko, mutta nytten asia korjaantuu! Heti tähän alkuun laitan loppuja kuvia Haukirannasta mitkä nyt vihdoin ja viimein sain! 







Kuvat tästä ylöspäin (c) Iida L  





Kuvat tästä ylöspäin (c) Terhi R
Nyt sitten aiheeseen... Me siis käytiin 15.6 ja 16.6 keskimäellä. 15.6 oli koulutreenit ja 16.6 oli esteratareenit ja molemmat meni ihan jees. Enää en hirveemmin muista mitä palautetta kummastakaan tunnista tuli tai edes tarkkaan mitä tehtiin joten aika vähä tekstinen postaus tulossa, pahoittelut.

15.6  Koulutreeni meni ihan kivasti, tehtiin ihan perus ympyrä työskentelyä ja katkaistiin kenttä kahtia puomeilla jotta yhdellä sivulla ei ois aitaa mihin heppa vois nojata, mitä Stanley tekee huolestuttavan paljon (johtuen kyllä enimmäkseen ratsastajasta).  Koko tunti mentiin ilman jalustimia ja itellä ainakin tuntu et oli paljon helpompi istua ravissakin kun jalustimilla, mulla on taipumusta jäädä vaan "nojaamaan" jalustimia vasten jonka seurauksena jännitän tosi paljon mun jalkaa, niin ilman jalustimia meno auttoi jalan kramppaamiseen hyvin... 

Tunnin aikana tehtiin vaan yhtä ja samaa tehtävää molempiin suuntiin ja kaikissa askellajeissa, voltit kahteen kulmaan ja muuten ihan vaan suoraan vähän uran sisäpuolella. Helpolta kuulostava tehtävä mutta ei aina niin helppo toteuttaa, varsinkaan laukassa... :D Stanley oli kivan rauhallinen uudessa paikassa ja tunnista jäi super fiilis. 











Torstaina 16.6 meillä oli puolestaan esteratareenit. Perus ratareenit, eka perus verryttely molempiin suuntiin ja sitten muutama hyppy pystylle ja okserille, eka "pienempi" rata ja jos voi nostaa niin toinen "isompi" rata. Sama kaava kuin aina keskimäellä :D

Tunti meni itsessään tosi hyvin ja Stanley oli taas tosi rauhallinen ja kuunteli hyvin. Verkkahypyt sujui kivasti ja eka "pienempi", n. 60-70cm rata meni kans tosi kivasti kun itse vaan muistin ratsastaa. Toinen "isompi" n. 80-90cm rata meni sitten vähän sinne ja tänne... ennen rataa otettiin verkka hyppy okserille ja eiköhän jo turattu sekin. Tultiin uudelleen ja jo hieman paremmin. Päästiin vihdoin alottamaan rata ja nyt ei enää niin hallitusti. Minä ite unohuin semmoseen poni tilaan että nyt vaan roiskitaan menee niinkun Anni-ponin kaa. Ei näin! Rata meni päin honkia roiskittiin vaan kaukaa ja heppa vaan kuumu koko ajan lisää, jouduin ottaa tosi rumia pidätteitä välillä ja radassa ei ylipäätänsä ollut päätä eikä häntää.

TJ:n kommentit kuultua, jotka koostuivat lyhyesti sanottuna sanoista: Rauhallisemmin, odota mielummin lähelle, uskalla päättää, päätettiin mennä rata vielä kerran uudelleen hetken päästä. Odoteltiin hetki kun muut meni ratoja ja mentiin vielä kerran. Ajattelin koko radan niitä asioita mitä TJ sano ja muuten yhtä estettä lukuun ottamatta mulla piti hermot ja päätin mitä tehdään.

Tunnista itsestään jäi tosi hyvä fiilis, ja oli kiva kun pääsin korjaamaan sen yhden radan kaikki virheet. Nyt lähdetään vaan hakemaan yhteistä rutiinia esteille ja yritetään karsia multa turha poni roiskiminen pois :D






Ilme kertoo Toisen radan fiilikset


Kuvat tästä alaspäin (c) Mira Koivisto









Jos video ei näy niin voit katsoa sen TÄÄLTÄ

Oisko mitään erikoispostaus toiveita? Voisin yrittää väsäillä tässä kesälomalla jotain, videoista en mee takuuseen mutta jotain voisin yrittää värkkäillä. Mutta eipä mulla tällä kertaa muuta, Hyvää juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti