torstai 13. lokakuuta 2016

11.Mitä meille kuuluu?

Jootota... taukoa on nyt reilu kaksi kuukautta kertynyt. En vaan ole jaksanut koulun ja kaiken muun ohella tänne päivitellä. Josko tästä motivaatio palautuisi pikkuhijaa. Lyhkäset kuulumiset ois tiedossa ja paaljon kuvia!

Ollaan tehty vähän kaikenlaista tänä parina kuukautena. Ollaan käyty kisoissa, hyppäämässä maastoestetä, käytiin Hanna Tardiveaun valmennuksessa, ostettu koulusatula, päästy aluevalmennus renkaaseen ja kaikkea muuta.

Kisoista on tullut yksi voitto ja yksi sijoitus, muutama nollarata ja muutama 4vp rata. Kehitystä on tapahtunut, mutta vielä on kehitettävää PALJON. Sunnuntaina lähdetään taas skapailemaan Kuvansiin. Siellä mennään taas perinteisesti 80cm ja 90cm.

Maasto esteilläkin käytiin ja oli kyllä niiiin kivaa molemmilla! Pitihän sitä ihan vaan periaatteesta vähän tipahtaakkin mutta kerta se oli ensimmäinenkin :D

Hanna tardiveaun valmennukset meni tosi hyvin ja haluan kyllä uusiks heti kun vaan mahdollista. Ihan kiva päästä yhden suomen huippuratsastajan silmien alle ja kuuntelemaan tuomiota.

Enempää en tänään kertoile katsotaan taas milloin seuraava postaus tulee!






























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti