maanantai 1. elokuuta 2016

10. Taito Tallilla

Sain vihdoin itseni raahattua koneen ääreen ja kirjoittamaan uutta postausta. Varoitan jo nyt että kovin runsas tekstinen ei tule tämä(kään) postaus olemaan. pitemmittä puheitta aiheeseen.

Oltiin siis 25.7 ja  28.7 Taito Tallilla Satu Lundhalin valmenuksissa. Maanantaina oli este tunti ja torstaina koulu tunti. Molemmat tunnit meni ihan super hyvin ja itestä tuntu että tajus taas miten sitä pitäs oikeesti ratsastaa.

Maanantaina mentiin siis juhla kentällä esterataa. Mentiin ihan perus kaavalla, alkuverkka itsenäisesti ja verkka hypyt ohjatusti. Ensin mentiin yksi vähän pienempi rata joka meni ihan jees. toiselle radalle nostettiin johonkin 80-90cm esteisiin. Toinen rata meni kans ihan kivasti pari kohtaa korjattiin vielä erikseen mutta muuten jäi ihan tosi hyvä fiilis!














Torstaina oli sitten koulu valmennuksen vuoro. Lähin vähän jännillä fiiliksillä että miten "vieraassa" paikassa oleva koulu valmennus menee, mutta turhaan jännitin.

Alku käynneissä heppa tuntu tosi jähmeelle enkä saanu mitään tuntumaa. Äitin kanssa siinä tuumailtiin hetki ja päädyttiin siihen että kokeilisin ensimmäistä kertaa kannuksia Stanleyn kanssa. Heppa alko heti tuntumaan paremmalta kun sain pohkeet läpi ja ratsastettua tehokkaammin, en tiedä mistä moinen muutos johtui skarppasinko minä kannuksien myötä vai mitä. Never know.

Itse valmennuksessa tehtiin perus ympyrä työskentelyä ja haettiin hyvää tasaista tuntumaa kaikissa askellajeissa. Oli ihan outoa kun sain Stanleyn niin nopeasti taipumaan ja reagoimaan pohkeeseen muutenkin kun ampumalla eteen. Valmennuksen aikana tajusin myös ehkä ekaa kertaa sen istunnan vaikutuksen. Aina sitä oppii jotain uutta :D

Valkku meni tosi hyvin ja sain hepan tosi hyvin kuulolle. Mennään kyllä useamminkin Sadun valkkuihin oli nimittäin ihan super hyvä tunti!

Kuvat tästä alaspäin c. Siiri









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti